Ladislau Boloni, propus ca antrenor la RC Lens

Tehnicianul Ladislau Boloni, care a negociat cu FC Rapid, a fost propus grupării RC Lens pentru funcţia de antrenor principal, rămasă vacantă după despărţirea de Jean-Pierre Papin, ca urmare a retrogradării echipei în liga secundă.

17 afișări
Imaginea articolului Ladislau Boloni, propus ca antrenor la RC Lens

Ladislau Boloni, propus ca antrenor la RC Lens (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit cotidianului L'Equipe, citat de site-ul madeinlens.com, după refuzurile tehnicienilor Bruno Metsu şi Ludovic Batelli, "prioritatea" preşedintelui Gervais Martel ar fi aducerea la RC Lens a antrenorului Jean-Guy Wallemme, însă pe listă s-ar afla şi Ladislau Boloni.

Sezonul 2007/2008 a fost unul dezastruos pentru RC Lens, formaţie care a retrogradat în eşalonul secund. Martel a anunţat, joi, că gruparea sa va avea un buget de 25 de milioane de euro în stagiunea următoare, din care 7 milioane vor proveni din drepturile de televizare.

Ladislau Boloni a ratat cu Al Jazeera câştigarea campionatului în Emiratele Arabe Unite, după ce a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu Al Shabab, în etapa a XXII-a, ultima a campionatului. Ladislau Boloni, fost selecţioner al României în intervalul 2000-2001, a negociat în ultima perioadă cu FC Rapid pentru preluarea, din această vară, a funcţiei de antrenor principal. Oficialii rapidişti au anunţat, în mai multe rânduri, că vor primi un răspuns final de la fostul tehnician de la Sporting Lisabona, Nancy, Rennes şi AS Monaco după încheierea campionatului din Emiratele Arabe Unite. "Înţelegerea este pusă la punct în cel mai mic detaliu, am căzut de acord în toate privinţele, mai lipseşte doar răspunsul lui (Boloni). Cred că acum sunt 50-50 la sută şanse ca Boloni să vină la Rapid", a declarat acţionarul rapidist George Copos, imediat după ce Boloni a ratat câştigarea titlului în Emiratele Arabe Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici