Lamborghini îţi prezintă noul supercar hybrid Sian Roadster

  • Modelul va fi produs în doar 19 unităţi şi va fi lansat în 2021
  • Laborghini Sian Roadster are 819 cai putere
  • Supercarul accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 2.9 secunde şi are viteza maximă de 350 km/h
3105 afișări
Imaginea articolului Lamborghini îţi prezintă noul supercar hybrid Sian Roadster

Lamborghini îţi prezintă noul supercar hybrid Sian Roadster

Lamborghini ţi-a mai pregătit o surpriză pentru anul viitor. Va lansa noul suspercar hybrid Sian Roadster, echipat cu un motor V12, dar şi cu un sistem mild-hybrid, care generează împreună 819 cai putere.

Doar 19 norocoşi se vor putea bucura de Lamborghini Sian Roadster, supercar ce accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 2,9 secunde şi are o viteză maximă de 350 de km/h. Preţul este unul pe măsură: aproximativ 3,6 milioane de dolari. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici