Lance Armstrong, pus sub acuzare după ce a lăsat-o pe prietena sa să-şi asume vina într-un accident

Fostul rutier american Lance Armstrong a fost pus sub acuzare după ce a lovit două maşini parcate în staţiunea de schi Aspen (Colorado), incident pentru care îşi asumase vina prietena sa Anna Hansen, informează The Guardian.

218 afișări
Imaginea articolului Lance Armstrong, pus sub acuzare după ce a lăsat-o pe prietena sa să-şi asume vina într-un accident

Lance Armstrong (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Armstrong a fost acuzat că a părăsit locul accidentului şi pentru neadaptarea vitezei la condiţiile meteo. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit.

Poliţia din Aspen a anunţat că Armstrong, în vârstă de 43 de ani, şi prietena sa Anna Hansen se întorceau de la o strângere de fonduri pentru un muzeu de artă local, când Armstrong a lovit două maşini parcate.

Un turist a sunat imediat la serviciul de urgenţă raportând o ciocnire şi fugă de la locul accidentului, după ce două autovehicule închiriate de rudele sale au fost avariate.

Bărbatul a precizat că la scurt timp după accident, Hansen a apărut şi şi-a cerut scuze pentru lovirea automobilelor, spunând că va plăti toate daunele, după care şi-a lăsat datele de contact.

După o perioadă, poliţia a ajuns la locuinţa lui Armstrong şi Hansen, în vârstă de 33 de ani, ea declarând că se afla la volan, deoarece "Lance băuse puţin cam mult".

Un ofiţer de poliţie nu a crezut varianta prezentată de Hansen şi a verificat la hotelul unde a avut loc evenimentul caritabil, un valet spunându-i că Armstrong se afla la volan când cei doi au părăsit parcarea.

În cele din urmă, Hansen a admis că Armstrong se afla la volan, însă cuplul a decis să prezinte o altă variantă pentru a evita publicitatea.

Procurorul Andrea Bryan a anunţat că Hansen nu a fost pusă sub acuzare pentru sperjur.

Procesul va începe la data de 17 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici