Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la turneul din Luxemburg

Laura Ioana Paar (223 WTA) a fost eliminată în primul tur al calificărilor de la turneul WTA International din Luxemburg, sâmbătă, după ce a cedat contra polonezei Katarzyna Piter (358 WTA).

58 afișări
Imaginea articolului Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la turneul din Luxemburg

Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la turneul din Luxemburg

Piter a trecut în două seturi de sportiva din România, scor 6-2, 6-4, după o oră şi 16 minute de joc. În turul al doilea al calificărilor, poloneza o va întâlni pe Chloe Paquet (148 WTA).

În calificările de la Luxemburg mai evoluează Monica Niculescu, campioana din 2016 a întrecerii, şi Gabriela Ruse.

Meciurile de pe tabloul principal vor avea loc în perioada 14-20 octombrie. Turneul WTA International din Luxemburg este dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici