Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua: Mai rău decât atât nu se poate

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, l-a criticat pe fundaşul Alin Toşca după înfrângerea, scor 0-1, în deplasare, cu Concordia Chiajna, acesta greşit mai multe baloane în primele 20 de minute, fiind schimbat cu Alexandru Bourceanu, după o jumătate de oră.

669 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua: Mai rău decât atât nu se poate

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua: Mai rău decât atât nu se poate (Imagine: Marius Dobrescu/ Arhiva Mediafax Foto)

După meci, Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat dur echipa pentru prestaţia de la Chiajna şi a explicat de ce l-a schimbat pe Alin Toşca încă din prima repriză, deşi nu era accidentat. Reghecampf spune că fundaşul a făcut o primă jumătate de oră foarte slabă şi a realizat că oricum Steaua nu mai avea nevoie de doi fundaşi centrali pe teren, în condiţiile în care adversarii făceau un joc extrem de defensiv.

"Am jucat foarte slab şi nu am fost concentraţi. Sunt foarte multe lucruri pe care noi astăzi nu le-am făcut cum trebuie. Primim gol când avem posesie, iar fundaşul nostru central pasează la adversar, apoi îşi pierde omul... celălalt fundaş central nu e aproape de om.

În seara asta a jucat slab şi l-am scos (n.r. pe Toşca). A fost a patra pasă greşită. Oricum, cred că nu aveam nevoie de doi fundaşi centrali în acest meci pentru că cei de la Chiajna s-au apărat la 30 de metri de poartă. Întârziem mult jocul în ofensivă şi de aceea avem probleme.

Din punctul meu de vedere sunt probleme de mentalitate, ratăm meciuri extrem de uşor. Eu le-am spus jucătorilor să fim foarte atenţi şi că trebuie să câştigăm din prima repriză, să rezolvăm meciul. Am jucat foarte slab, nu dau în jucători. La faza lui Enache dăm cu capul spre poartă şi jucătorul nostru scoate mingea din poartă. Foarte mulţi jucători nu au jucat ce trebuia astăzi, asta e.

Orice este posibil, dar cel mai important este să fim în formă maximă atunci când vom intra în play-off. Vom arăta mai bine de acum înainte, cu siguranţă, pentru că mai rău de atât nu se poate", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Look TV, imediat după meci.

Ulterior, Reghecampf a detalitat "cazul Toşca" la conferinţa de presă: "Când Toşca joacă, el trebuie să ştie că joacă pentru Steaua! E căpitanul de rezervă, ca să zic aşa, dar trebuie să fie mult mai concentrat după ce a jucat la naţională şi a făcut-o bine, sau cum a făcut-o. Nu e problema mea.

Atunci când intri şi joci cu Chiajna, trebuie să ai o altă reacţie! Este o lecţie pentru toţi jucătorii! Dacă nu joci bine, stai pe bancă!

În urma acestui rezultat, Steaua rămâne pe primul loc în clasament, cu 33 de puncte şi va juca în etapa viitoare, pe teren propriu, cu FC Botoşani, în timp ce Concordia Chiajna urcă pe locul 11, cu 16 puncte, iar în runda următoare, se va deplasa la Mediaş, pentru meciul cu Gaz Metan.

Craiova poate egala Steaua în clasament în această etapă, dacă o învinge pe Astra.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici