Laurenţiu Reghecampf: Mă bucur foarte mult că jucătorii transferaţi recent au debutat cu victorie

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua Bucureşti, a declarat, joi, după victoria formaţiei sale cu FC Botoşani, scor 2-0, în sferturile Cupei Ligii, faptul că este foarte bucuros că jucătorii transferaţi recent au debutat cu victorie.

3 afișări

Alexandru Tudorie (45+2') şi Ovidiu Popescu (49') au marcat pentru Steaua. Mijlocaşul Vlad Achim a fost eliminat în minutul 78.

"Este o calificare meritată. S-a văzut diferenţa dintre noi şi ei, victoria este fără dubii. Mă bucur foarte mult că jucătorii transferaţi recent au debutat cu o victorie, nu a fost niciun experiment meciul de azi. Trebuie să aveţi răbdare cu Dennis Man, este un copil, a jucat doar la Liga 2. Nu trebuie să punem presiune pe el. Noi vrem să câştigăm meciurile, iar aceşti jucători să capete experienţă. Având în vedere adversarul pe care îl întâlnim, trebuia să le acord şanse şi jucătorilor care nu au jucat. Avem 34 de jucători, cu foarte mulţi copii pe care îi pregătim şi sperăm ca ei să joace într-o zi la echipa noastră. Orice jucător care ajunge la Steaua are calităţi individuale foarte bune. Pe mine mă interesează integrarea jucătorilor", a declarat Reghecampf după meci, pentru DigiSport.

În semifinalele Cupei Ligii, Steaua va juca împotriva învingătoarei din partida Astra Giurgiu-Dinamo Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici