Lazăr: Rapid nu are nicio şansă la titlu sau la o cupă europeană

Mijlocaşul Costin Lazăr a declarat, luni, la vizita medicală efectuată de lotul echipei Rapid, că din cauza crizei financiare pe care o traversează, Rapid nu mai are nicio şansă la câştigarea titlului sau la ocuparea unui loc de cupă europeană.

8 afișări
Imaginea articolului Lazăr: Rapid nu are nicio şansă la titlu sau la o cupă europeană

Lazăr: Rapid nu are nicio şansă la titlu sau la o cupă europeană (Imagine: Mediafax Foto)

 "La situaţia care e acum la club cine ne mai dă şanse la titlu sau la o cupă europeană? Ce şanse să mai aibă Rapid? Nu mai are nicio şansă deocamdată. Sperăm că va fi alta situaţia înainte de începerea returului. Iar dacă va fi linişte şi va fi clarificată situaţia la club atunci poate vor fi şi rezultate", a declarat Lazăr.

Citeşte şi:

Lazăr: Nu ştiu cine ne antrenează

Lazăr: N-am mai trăit aşa ceva în carieră

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici