Lazio, interesată în continuare de Lobonţ (presă)

Agenţia Calciomercato, citând cotidianul Corriere dello Sport, a scris, marţi, că oficialii clubului Lazio Roma au readus în actualitate interesul pentru portarul echipei Dinamo Bucureşti, Bogdan Lobonţ.

1 afișare
Imaginea articolului Lazio, interesată în continuare de Lobonţ (presă)

Lazio, interesată în continuare de Lobonţ (presă)

"Lazio caută portar, iar în vederile oficialilor se află Bogdan Lobonţ şi Marco Amelia de la Livorno", scrie sursa citată.

Lobonţ a spus, în urmă cu o săptămână, că nu se pune problema să plece de la Dinamo în vacanţa de iarnă. "Nu plec de la Dinamo. Am mai declarat acest lucru, nu mai am nimic de zis în plus", a afirmat Lobonţ.

Despre interesul italienilor pentru portarul naţionalei României s-a vorbit după dubla manşă dintre Lazio şi Dinamo, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. De asemenea, Lobonţ a fost urmărit şi de trimişi ai clubului portughez Benfica Lisabona.

Lobonţ, în vârstă de 29 de ani, a evoluat până acum la formaţiile Corvinul Hunedoara, Rapid Bucureşti, Ajax Amsterdam, Dinamo Bucureşti şi AC Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici