Leo Grozavu, suspendat două etape după incidentele de la meciul Astra Giurgiu - FC Botoşani

Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a dictat o suspendare de două meciuri împotriva antrenorului Leo Grozavu, în urma incidentului în care a fost implicat alături de fotbalistul Cătălin Golofca.

173 afișări
Imaginea articolului Leo Grozavu, suspendat două etape după incidentele de la meciul Astra Giurgiu - FC Botoşani

Leo Grozavu, suspendat două etape după incidentele de la meciul Astra Giurgiu - FC Botoşani

Grozavu şi-a aflat pedeapsa în urma incidentului din meciul din ultima etapă a sezonului regulat, dintre Astra Giurgiu şi FC Botoşani, când l-a agresat pe atacantul Cătălin Golofca. Mai mult, pe lângă cele două jocuri de suspendare, antrenorul echipei botoşănene a primit şi o penalitate sportivă de 7.500 de lei. Totuşi, conform regulamentelor FRF, pedeapsa dictată împotriva lui Grozavu este cea minimă.

"În temeiul art. 52 (Comportamentarea jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului) al. 1 lit. a din RD s-a hotărât sancţionarea pârâtului Leo Florian Grozavu cu măsura suspendării pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 7.500 lei", se arată în decizia publicată de oficialii FRF.

Cătălin Golofca a intrat pe teren, în meciul cu Astra Giurgiu, în minutul 32, când i-a luat locul lui Mihai Roman, dar a fost schimbat pe finalul partidei cu Andrei Herghelegiu, prestaţia sa nemulţumindu-l pe antrenorul Leo Grozavu. După schimbare, înainte de a se aşeza pe bancă, atacantul de 26 de ani şi-a aruncat tricoul, gest care l-a deranjat pe Grozavu, care l-a lovit pe jucătorul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici