Leo Messi ar fi acceptat contractul propus de PSG. Fabrizio Romano susţine că „va semna în următoarele ore”

Jurnalistul italian Fabrizio Romano, specializat în informaţii despre transferurile din fotbal, a anunţat marţi la amiază că Lionel Messi ar fi acceptat condiţiile contractuale propuse de PSG şi că acesta va ajunge la Paris în cursul serii, pentru a perfecta înţelegerea.

1196 afișări
Imaginea articolului Leo Messi ar fi acceptat contractul propus de PSG. Fabrizio Romano susţine că „va semna în următoarele ore”

Conform lui Fabrizio Romano, cele două părţi au ajuns la o înţelegere, Messi luând decizia definitivă de a accepta contractul, pe care îl va semna pe 2 ani, cu opţiunea de a fi extins un an, până în iunie 2024.

Salariul lui Messi la PSG va fi de 35 milioane pe sezon, plus bonificaţii.

Recent, în presa britanică au apărut zvonuri potrivit cărora Manchester United urma să intre în cursa pentru semnătura lui Lionel Messi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici