Leo Messi, pasă decisivă în victoria cu 1-0 a Barcelonei cu Bilbao. Argentinianul împlineşte astăzi 33 de ani

  • Barcelona a învins cu 1-0 pe Bilbao şi are 3 puncte peste Real Madrid în clasament
  • Leo Messi a pasat decisiv la reuşita lui Ivan Rakitic
  • Argentinianul împlineşte astăzi 33 de ani
225 afișări
Imaginea articolului Leo Messi, pasă decisivă în victoria cu 1-0 a Barcelonei cu Bilbao. Argentinianul împlineşte astăzi 33 de ani

Leo Messi, pasă decisivă în victoria cu 1-0 a Barcelonei cu Bilbao. Argentinianul împlineşte astăzi 33 de ani

FC Barcelona a câştigat la limită duelul cu Athletic Bilbao de marţi seară. Ivan Rakitic a marcat unicul gol al partidei din pasa lui Leo Messi, cel care a sărbătorit în vestiar şi ziua de naştere. Argentinianul a împlinit astăzi 33 de ani.
 
Barcelona a urcat în urma acestui succes pe primul loc în clasament, la 3 puncte peste Real Madrid. Marea rivală joacă însă în această seară cu Mallorca şi poate reveni pe primul loc. 
 
În ciuda victorie, Barcelona n-a avut un joc convingător. Messi rămâne la o singură reuşită de pragul de 700 de goluri în carieră, însă argentinianul a fost din nou decisiv la faza golului lui Rakitic.
 
Rakitic a marcat pentru prima dată în acest sezon, însă zilele la Barcelona par să fie numărate. Croatul a fost rezervă şi în partida cu Bilbao, fiind titular în doar 12 partide de La Liga în acest sezon.
 
Cei de la Barcelona au sărbătorit ziua lui Leo Messi cu un mesaj pe reţelele de socializare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici