Leontin Grozavu: Cei de la Universitatea Cluj ne vor trata cu agresivitate

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leontin Grozavu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc agresiv din partea formaţiei Universitatea Cluj în meciul direct de luni din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

50 afișări
Imaginea articolului Leontin Grozavu: Cei de la Universitatea Cluj ne vor trata cu agresivitate

Leontin Grozavu (Imagine: Cosmin Dan / Mediafax Foto)

"Ne aşteaptă o luptă aprigă la Cluj. Pentru ei este un meci capital (n.r. - în lupta pentru evitarea retrogradării). Mă aştept să ne urce şi pe garduri. Important este însă să nu vopsească gardurile înainte, pentru că atunci ar fi o problemă… Cu siguranţă vom avea parte de o replică foarte puternică şi ne vor trata cu multă agresivitate. Sper că nu vor fi şi durităţi", a spus Grozavu.

Tehnicianul are însă încredere că jucătorii săi vor obţine un rezultat pozitiv. "Şi pentru noi sunt foarte importante punctele. I-am avertizat pe băieţi că trebuie să dea totul pe teren. Mai sunt multe meciuri de jucat şi noi trebuie să ne prezentăm de fiecare dată în cea mai bună formă şi să încercăm să scoatem cât mai multe puncte', a mai afirmat Grozavu.

Formaţia FC Botoşani întâlneşte, luni, de la ora 18.30, în deplasare, echipa Universitatea Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici