Levi: Cred că meritam victoria

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Roni Levi, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa ar fi meritat victoria în derbiul de pe teren propriu cu Dinamo, încheiat la egalitate, scor 4-4 (2-2), în etapa a XXIV-a a Ligii I.

24 afișări
Imaginea articolului Levi: Cred că meritam victoria

Levi: Cred că meritam victoria (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Cred că meritam cele trei puncte astăzi. Când echipa revine de la 2-4 este vorba de mai mult decât noroc, e ceva special din partea băieţilor, pentru că au luptat până la sfârşit. După ce am marcat golul trei, am mai avut două bune ocazii, dar, în final, am reuşit să egalăm. La 2-4, speram ca jucătorii să continue să joace cu determinare, iar ei au crezut până la final în şansa lor. Am revenit de două ori şi trebuie să apreciez caracterul jucătorilor. După autogolul lui Fernandes am fost demoralizaţi puţin, dar asta este ceva normal", a spus Levi.

Roni Levi a precizat că formaţia pe care o antrenează pare a avea o problemă în meciurile în care marchează la scurt timp după fluierul de început. "Dacă mai aveam puţin timp cei de la Dinamo ar fi putut avea mai multe probleme. Am făcut multe greşeli, care nu mi se întâmplă de obicei. Golurile lui Dinamo au fost marcate în urma unor mari greşeli ale noastre, dar Dinamo are jucători foarte buni. Seara asta a fost incredibilă şi, de obicei, când echipa mea înscria aşa repede câştiga cu 3-0, 4-0. Se pare că avem o problemă atunci când marcăm repede, pentru că suntem egalaţi la fel de repede", a menţionat antrenorul israelian.

De asemenea, Levi a afirmat că lupta pentru titlul de campioană rămâne deschisă în continuare, deoarece niciuna dintre echipe nu reuşeşte să se distanţeze în fruntea clasamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici