Liga Campionilor: Peste 750.000 de cereri de bilete în Germania

Peste 750.000 de cereri de bilete au fost înregistrate pentru finala Ligii Campionilor din 25 mai, de pe Wembley, dintre cele două echipe din Bundesliga, Bayern Munchen şi Borussia Dortmund.

126 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor: Peste 750.000 de cereri de bilete în Germania

Liga Campionilor: Peste 750.000 de cereri de bilete în Germania

Duminică, Borussia Dortmund a primit 502.567 de cereri de bilete, iar Bayern circa 250.000.

Şansa de primi preţiosul bilet este foarte mică, deoarece doar aproximativ 25.000 de tichete vor fi atribuite celor două cluburi pe Wembley.

Preţurile biletelor pentru finala de la Wembley sunt cuprinse între 72 şi 396 de euro, iar numărul a fost limitat la două pentru o persoană.

Bayern nu a deschis tragerea la sorţi decât pentru membrii cluburilor sale de suporteri: "Din cauza numărului mare de cereri nu putem face ca tragerea la sorţi să fie deschisă tuturor", a declarat un purtător de cuvânt al clubului Bayern Munchen.

Este pentru prima oară când două echipe germane se califică în finala Ligii Campionilor, Bayern fiind ultima formaţie din Germania care a câştigat trofeul, în 2001.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici