LIGA EUROPA: CFR Cluj a pierdut, cu 0-3, meciul cu Inter Milano şi a fost eliminată din competiţie

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), de echipa italiană Internazionale Milano, în manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, fiind eliminată astfel din competiţie.

2022 afișări
Imaginea articolului LIGA EUROPA: CFR Cluj a pierdut, cu 0-3, meciul cu Inter Milano şi a fost eliminată din competiţie

LIGA EUROPA: CFR Cluj a pierdut, cu 0-3, meciul cu Inter Milano şi a fost eliminată din competiţie (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Guarin '22, '45+2 şi Benassi '88. În tur, Internazionale Milano s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

0-1: Alvarez l-a lansat în adâncime pe Palacio, atacantul argentinian i-a pasat lui Guarin şi acesta a înscris în poarta goală de la 9 metri.

0-2: Felgueiras scapă balonul în mijlocul careului, Alvarez a recuperat, i-a pasat lui Guarin şi acesta a înscris de la 10 metri.

0-3: Cassano l-a lansat în adâncime pe Benassi, tânărul atacant italian i-a luat faţa lui Piccolo şi l-a învins pe Felgueiras cu un şut de la 16 metri.

În minutul 80, Camora l-a faultat în poziţie de ultim apărător pe Benassi şi a fost eliminat.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada (Kapetanos '36), Camora - Godemeche, G. Mureşan (Hora '9), Sepsi - Rui Pedro (Diogo Valente '71) - Maah. Antrenor: Paulo Sergio.

Internazionale Milano: Handanovici - Zanetti, Ranocchia, Juan Jesus, Pereira - Guarin (Mbaye '66), Cambiasso, Kovacici, Alvarez (Pasa '54) - Cassano, Palacio (Benassi '46). Antrenor: Andrea Stramaccioni.

Fundaşul român Cristian Chivu a fost rezervă la Internazionale Milano.

Cartonaşe galbene: Kapetanos '38, Cadu '84 / Kovacici '15.

Cartonaş roşu: Camora '80.

Arbitri: Pawel Gil (central) - Piotr Sadczuk, Maciej Wierzbowski (asistenţi) - Robert Malek, Hubert Siejewiczde (asistenţi suplimentari) - Konrad Sapela (rezervă) - toţi Polonia.

La partida de la Cluj au asistat aproximativ 12.000 de spectatori, dintre care 250 de fani italieni.

LIVE TEXT

Minutul 90: FINAL

Minutul 90: Hora şutează de la aproximtiv 15 metri, dar mingea loveşte bara transversală.

Minutul 89: Dezastru pentru CFR, Inter marchează din nou, prin Benassi.

Minutul 80: Camora primeşte cartonaş roş şi este eliminat.

Minutul 69: Ocazie uriaşă pentru CFR. Hora primeşte mingea la cinci metri de poartă, dar şutează puternic în capul portarului formaţiei italiene, deşi era singur în faţa buturilor.

Minutul 58: Rui Pedro reia din prima, din 14 metri, central. Cambiasso se opune şi balonul cade pe plasă.

Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 45: 2-0 pentru Inter. Eroare a lui Felgueiras, care scapă un balon în faţa lui Zanneti, acesta îi trimite lui Guarin, care înscrie.

Minutul 35: Ocazie pentru CFR. Panin centrează în faţa porţii, Maah loveşte cu capul puţin pe lângă poartă.

Minutul 34: Sepsi reuşeşte să-şi salveze echipa, la un atac al italienilor, interceptând o minge la patru metri de poartă.

Minutul 22: Gol pentru Inter. Palacio primeşte o pasă pe dreapta, la limita ofsaidului, înaintează până la aproximativ 14 metri de poarta clujenilor, îi trimite lui Guarin, care îl învinge pe Felgueiras.

Minutul 11: O nouă fază de poartă. Atac pe partea stângă al formaţiei clujene, Maah primeşte mingea şi şutează de la aproximativ 12 metri, pe pângă poartă.

Minutul 9: Antrenorul echipei CFR, Paulo Sergio, este nevoit să facă o schimbare după numai câteva minute de joc, Gabi Mureşan acuzând o accidentare. În locul lui a intrat Hora

Minutul 5: Ocazie pentru CFR. Contraatac al formaţiei clujene, pe partea dreaptă, mingea ajunge la Rui Pedro, însă acesta şutează slab spre poartă.

Minutul 1: A început partida

Fundaşul echipei Internazionale Milano Cristian Chivu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că partida cu CFR Cluj va fi una specială pentru el, fiind primul meci împotriva unei formaţii din România în care ar putea să evolueze.

"Este pentru prima dată când aş putea juca împotriva unei echipe româneşti, am şi emoţii, dar şi un sentiment ciudat, confuz. Oricum, va fi un meci special pentru mine. Cred că n-ar trebui să ne referim la români că ar fi săraci, avem complexul acesta de sărăcie şi că plecăm mereu cu şansa a doua. CFR este o echipă bună, a dat continuitate istoriei sale, a progresat, iar în Liga Campionilor a obţinut rezultate la care nu se aştepta nimeni, fiind la un pas de primăvara europeană. Este o echipă importantă şi respectată în Europa", a afirmat Chivu.

Meciul CFR Cluj - Internazionale Milano este transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici