LIGA I: Steaua Bucureşti - Petrolul Ploieşti, scor 1-1. Meciul a fost întrerupt aproximativ trei minute din cauza torţelor aruncate în teren

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

296 afișări
Imaginea articolului LIGA I: Steaua Bucureşti - Petrolul Ploieşti, scor 1-1. Meciul a fost întrerupt aproximativ trei minute din cauza torţelor aruncate în teren

LIGA I: Steaua Bucureşti - Petrolul Ploieşti, scor 1-1 (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

Gazdele au deschis scorul prin Prepeliţă, în minutul 45+3, oaspeţii reuşind egalarea prin Benga, în minutul 78.

1-0: Bourceanu a centrat în careu de pe partea stângă, Iancu a deviat la Prepeliţă şi acesta a înscris de la 11 metri pe sub Pecanha.

1-1: Geraldo a prelungit cu capul un balon centrat din lovitură liberă de pe partea stângă de Teixeira şi Benga a înscris cu un şut în forţă sub transversală de la 8 metri.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Chipciu, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Bourceanu - Ad. Popa, Iancu (Neagu '57), Tănase (Stanciu '74) - Nikolici (Piovaccari '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Benga, Guilherme - Hoban - Priso (Hamza '63), Albin, De Lucas (Fernandez '76), Teixeira - Camara (Mustivar '80). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Bourceanu '33, Prepeliţă '62, Ad. Popa '90+2 / Alcenat '38, Teixeira '52.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Adrian Ghinguleac, Ovidiu Artene (asistenţi) - Paul Unimătan (rezervă).

Observatori: Dan Petrescu, Claudiu Popa.

Supervizor: Dumitru Mihalache.

La partida din Ghencea au asistat 10.464 de spectatori, dintre care aproximativ 50 de fani ploieşteni.

Suporterii Stelei de la Peluza Nord au afişat următoarele bannere: "Mutu, briliant pentru ţiţei, pentru Steaua 0 lei" şi "Odihneşte-te în pace Temistocle Popa! Maestre, într-una am cântat «Chitara mea», râmâne să ne spui din cer ce frumoasă e dragostea".

Fanii echipei Petrolul Ploieşti au fost întorşi din drum înaintea meciului, din cauza violenţelor provocate.

Meciul Steaua - Petrolul, întrerupt aproximativ trei minute din cauza torţelor aruncate în teren

Meciul Steaua Bucureşti - Petrolul Ploieşti, din etapa a XVI-a a Ligii I, a fost întrerupt aproximativ trei minute imediat după debut, deoarece fanii gazdelor de la Peluza Sud au aprins zeci de torţe roş-galbene-albastre.

Torţele au fost aruncate în teren şi înspre fanii ploieşteni, una dintre ele a trecut foarte aproape de mijlocaşul ploieştean Felipe Teixeira, care se îndrepta spre colţul terenului pentru a executa un corner.

De la staţia de amplificare s-a făcut un anunţ în care li se cerea fanilor să nu mai arunce cu torţe în teren, deoarece la următoarea abatere arbitrul va trimite jucătorii la cabine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici