Lionel Messi a primit o nouă poreclă din partea vestiarului Argentinei

Lionel Messi, superstarul lui Paris Saint-Germain, vrea să câştige în sfârşit Cupa Mondială în ceea ce va fi probabil ultimul său turneu major - cu Argentina, aflată în ultima vreme într-o formă uimitoare.

970 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi a primit o nouă poreclă din partea vestiarului Argentinei

Jucătorul de 35 de ani este cel mai în vârstă jucător al unei echipe argentiniene care se îndreaptă spre Qatar ca fiind una dintre favoritele la câştigarea Cupei Mondiale. Ambiţiile sunt la cote înalte şi în tabăra Albiceleste, cu o serie de meciuri fără înfrângere care se întinde până în 2019.

În această perioadă, Messi a pus capăt, de asemenea, lipsei sale de trofee internaţionale, ajutându-şi naţiunea să câştige Copa America şi apoi Finalissima inaugurală, când a învins Italia pe Wembley.

În mijlocul acestei atmosfere confortabile, Messi a dezvăluit numele care i-a fost dat de colegi, la echipa naţională - Nevăstuica.

După victoria împotriva Hondurasului de vineri seară, superstarul de la Paris Saint-Germain a scris pe reţelele de socializare: „Înţeapă ca nevăstuica", iar Papu Gomez i-a răspuns: „Nevăstuica e nebună".

Nu se ştie exact de ce cel considerat cel mai mare fotbalist din lume a primit acest nume neobişnuit, cel anterior fiind mult mai uşor de explicat. Messi a fost supranumit GOAT (Greatest of All Time) din motive evidente, în timp ce "La Pulga" (Puricele) i-a fost atribuit datorită staturii sale mici din tinereţe.

Argentina mai are de jucat un amical înainte de a începe campania pentru Cupa Mondială împotriva Arabiei Saudite, pe 22 noiembrie, iar Messi este deja nerăbdător să îşi înceapă misiunea.

„Aştept cu multă dorinţă, entuziasm şi calm, pentru că ştim că mai este puţin timp şi trebuie să fim bine la cluburile noastre pentru a ajunge la acel moment în formă", a declarat el pentru TyC Sports.

Referitor la programul încărcat de meciuri care precede turneul, el a adăugat: „Cred că este complicat la nivelul meciurilor, sunt multe meciuri şi puţin timp de odihnă, dar trebuie să faci faţă ca întotdeauna, dacă te duci să joci cu gândul la Cupa Mondială, să ai grijă de tine sau să nu o dai în bară la final poate fi mai rău.

„Eu sunt unul dintre cei care cred că lucrurile se întâmplă pentru că aşa e dat şi dacă trebuie să se întâmple se vor întâmpla, dacă Dumnezeu vrea să nu se întâmple nimic nimănui atunci aşa va fi.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici