Lionel Messi, după ce a câştigat Balonul de Aur: Când m-a egalat Ronaldo, m-a durut

Lionel Messi a devenit, din nou, jucătorul care are cele mai multe trofee "Balonul de Aur" câştigate. Luni, 2 decembrie, starul campioanei Spaniei, Barcelona, a primit cel de-al şaselea premiu, întrecându-l pe fostul său adversar din La Liga, Cristiano Ronaldo.

320 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi, după ce a câştigat Balonul de Aur: Când m-a egalat Ronaldo, m-a durut

Lionel Messi, după ce a câştigat Balonul de Aur: Când m-a egalat Ronaldo, m-a durut

Într-un scurt interviu acordat revistei France Football, Messi a dezvăluit că a suferit în momentul în care Cristiano Ronaldo l-a egalat la numărul de trofee Balonul de Aur câştigate, în 2017.

"Mi-a plăcut să fiu singurul cu cinci trofee Balonul de Aur. Când Cristiano Ronaldo m-a egalat, recunosc că m-a durut. Nu mai eram singur pe primul loc. Dar a fost un succes logic pentru Ronaldo, l-a meritat, eu n-am putut face mai mult atunci", a declarat Messi, care a mai adăugat:

"Nici eu, nici el nu am câştigat Liga Campionilor, iar aceasta e competiţia care îţi dă mai multe oportunităţi să iei Balonul de Aur. Când Ronaldo câştiga trofee, era pentru că avea sezoane foarte bune şi câştiga Liga Campionilor, fiind decisiv pentru echipă".

Întrebat cine crede că este cel mai bun jucător din toate timpurile, Lionel Messi a precizat: "Sincer, nu ştiu cine este cel mai bun fotbalist din istorie.

Eu sunt un creator, nu sunt un golgheter".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici