Lista completă a echipelor care au primit licenţă UEFA pentru următorul sezon. Farul Constanţa a contestat decizia la TAS

Federaţia Română de Fotbal a făcut vineri o informare oficială referitoare la procesul de licenţiere a cluburilor solicitante de licenţă de participare la competiţiile UEFA şi UEFA WCL, pentru sezonul 2022-2023.

3697 afișări
Imaginea articolului Lista completă a echipelor care au primit licenţă UEFA pentru următorul sezon. Farul Constanţa a contestat decizia la TAS

Lista completă a echipelor care au primit licenţă UEFA pentru următorul sezon. Farul Constanţa a contestat decizia la TAS

„Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor a pronunţat hotărârile în data de 21 aprilie 2022, iar Comisia de apel a pronunţat hotărârile în data de 29 aprilie 2022.”, se precizează în informare.

Urmare a acestor pronunţări, cluburile au putut face recurs la TAS până la data de 9 mai 2022.

Următoarele cluburi au primit licenţă pentru participarea în competiţiile UEFA/UEFA WCL pentru sezonul 2022 – 2023, ca urmare a constatării îndeplinirii cerinţelor minime stabilite în Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar, ediţia 2021:


1 Asociaţia Club Sportiv Sepsi O.S.K. din Sfântu Gheorghe Licenţă UEFA
2 Asociaţia Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş Licenţă UEFA
3 Asociaţia Fotbal Club Botoşani Licenţă UEFA
4 Asociaţia Fotbal Club UTA Arad Licenţă UEFA
5 Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA Licenţă UEFA
6 Fotbal Club Rapid 1923 SA Licenţă UEFA
7 Fotbal Club Voluntari SA Licenţă UEFA
8 SC Fotbal Club FCSB SA Licenţă UEFA
9 U Craiova 1948 Club Sportiv SA Licenţă UEFA
10 Asociaţia Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj Licenţă UEFA WCL


”* F.C.V. Farul Constanţa SA a contestat la TAS hotărârile Comisiilor de licenţiere, iar soluţionarea acestui recurs va avea loc până cel târziu la data de 31 mai 2022. În cazul în care F.C.V. Farul Constanţa SA primeşte un răspuns favorabil din partea TAS, vom reveni cu o actualizare a informaţiilor prezentate mai sus.”, se precizează în finalul comunicării.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici