Liţu: Steaua are forţa necesară pentru a redresa handicapul de şase puncte faţă de lider

Atacantul Stelei, Alin Liţu, a declarat, în cantonamentul din Turcia, că echipa pregătită de Marius Lăcătuş are forţa necesară pentru a redresa handicapul de şase puncte faţă de liderul Dinamo, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

20 afișări
Imaginea articolului Liţu: Steaua are forţa necesară pentru a redresa handicapul de şase puncte faţă de lider

Liţu: Steaua are forţa necesară pentru a redresa handicapul de şase puncte faţă de lider (Imagine: Liviu Chirică - Mediafax Foto)

"Suntem deocamdată în perioada de pregătire şi sperăm să acumulăm cât mai mult şi să devenim o echipă agresivă. Jucăm un fotbal de calitate şi, pe parcurs, vom vedea ce rezultate vom obţine. Sperăm să avem cât mai multe ocazii şi să înscriem cât mai mult. Nu se poate spune că exista o foame de trofee, deoarece Steaua are foarte multe. Ne dorim, într-adevăr, să câştigăm campionatul. Este foarte important un titlu pentru mine, pentru toţi jucătorii, pentru conducere şi pentru toţi suporterii, care îşi pun mari speranţe în Steaua. Steaua are forţa necesară pentru a redresa handicapul de şase puncte faţă de lider", a spus Liţu.

Liţu a afirmat este ajutat de colegii mai mari de la Steaua. "Eu am mai jucat cu ei, dar pot spune că acum îmi este mult mai bine. Sper să reuşim şi noi, tinerii, să ne impunem în echipă. Sunt aşteptări mari de la toţi jucătorii, nu doar de la cei tineri. Sper să mă pregatesc şi eu cât mai bine şi, uşor-uşor, să mă impun în echipă. Pe parcurs, se va vedea daca voi fi util. Faptul ca lumea este cu ochii pe mine ma ambitioneaza si ma determina sa dau tot ce am mai bun", a spus Liţu.

Alin Liţu consideră că strategia de promovare a tinerilor este foarte bună, având în vedere criza economică. "Ca să aduci un jucător străin foarte bun, trebuie să plăteşti mulţi bani. Având în vedere criza economică, se poate spune că strategia de promovare a tinerilor este foarte bună. Rămâne de văzut ce randament va da şi dacă este o strategie buna. Nu avem un lider in grupul de tineri, dar noi speram sa fim uniti cu totii, atat tinerii, cat si cei cu experienta mai mare", a menţionat Liţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici