Liverpool urcă pe primul loc în Premier league, după victoria cu Burnley de Boxing Day

Liverpool a revenit în fruntea clasamentului Premier League, primul gol în campionat al lui Darwin Nunez după aproape două luni contribuind marţi la o victorie cu 2-0 pe terenul lui Burnley, echipă ce se luptă pentru evitarea retrogradării. Cormoranii au avut două goluri anulate de VAR.

207 afișări
Imaginea articolului Liverpool urcă pe primul loc în Premier league, după victoria cu Burnley de Boxing Day

Finalizarea de precizie a lui Nunez, după şase minute de la începerea jocului, i-a dat lui Liverpool un start fulminant pe stadionul Turf Moor, dar echipa lui Juergen Klopp nu a reuşit să îşi majoreze rapid avantajul.

Mohamed Salah a luat la ţintă bara transversală şi atât Cody Gakpo cât şi Harvey Elliott au avut goluri anulate, în timp ce Burnley a rezistat, mai ales datorită evoluţiei eficiente a portarului James Trafford. Şutul lui Diogo Jota din minutul 90 a pecetluit soarta meciului.

Burnley, ocupanta locului 19, a avut propriile ocazii în a doua repriză şi aproape că a reuşit să egaleze când şutul lui Jacob Bruun Larsen a trecut puţin pe lângă bară.

Prima victorie a lui Liverpool în trei meciuri de campionat a dus-o deasupra lui Arsenal, care a ajuns la jumătatea sezonului cu 42 de puncte. Arsenal, care are 40, primeşte joi pe West Ham United.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici