Livio Loi a câştigat Marele Premiu al SUA la Moto3

Pilotul belgian Livio Loi (Honda) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii la Moto3, a zecea etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză, cursă desfăşurată pe circuitul de la Indianapolis, informează site-ul motogp.com.

68 afișări
Imaginea articolului Livio Loi a câştigat Marele Premiu al SUA la Moto3

Livio Loi (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Loi, în vârstă de 18 ani, a câştigat prima sa cursă din carieră.

Belgianul i-a devansat la Indianapolis pe britanicul John McPhee (Honda) şi germanul Philipp Oettl (KTM).

În clasamentul general conduce britanicul Danny Kent (Honda), cu 190 de puncte, fiind urmat de italienii Enea Bastianini (Honda), cu 134 de puncte, şi Romano Fenati (KTM), cu 112 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici