Liviu Făcăleaţă rămâne în arest

Directorul societăţii Pic, Liviu Făcăleaţă, cercetat în dosarul corupţiei din arbitraj, rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Piteşti a respins, joi, recursul acestuia la decizia Tribunalului Argeş, care nu îi acceptase cererea de eliberare sub control judiciar.

13 afișări
Imaginea articolului Liviu Făcăleaţă rămâne în arest

Liviu Făcăleaţă rămâne în arest (Imagine: Mediafax Foto)

Directorul general al societăţii Pic, patronată de finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, arestat şi el în acelaşi dosar, a fost adus la Curtea de Apel Piteşti joi dimineaţă, escortat de poliţişti, şi a fost audiat de judecători.

În jurul orei 18.00, Curtea de Apel a respins ca nefondat recursul acestuia la decizia Tribunalului Argeş, care nu îi acceptase cererea de eliberare sub control judiciar. De asemenea, instanţa l-a obligat pe Făcăleaţă la plata cheltuielilor judiciare, în sumă de 100 de lei.

Liviu Făcăleaţă a fost audiat, marţi, la Tribunalul Argeş, care a judecat cererea de eliberare provizorie sub control judiciar, formulată de către avocaţii săi.

Liviu Făcăleaţă a spus în faţa instanţei că are o situaţie familială grea şi că nu reprezintă un pericol social.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici