Lobonţ la 30 de ani: Vreau ca Dinamo să ocupe un loc de unde poate spera la Liga Campionilor

Portarul Bogdan Lobonţ împlineşte astăzi 30 de ani şi a declarat, pentru site-ul său oficial, că îşi doreşte ca formaţia Dinamo să aibă un retur de excepţie, care să o aducă pe un loc în clasament de unde să poată spera la o calificare în Liga Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Lobonţ la 30 de ani: Vreau ca Dinamo să ocupe un loc de unde poate spera la Liga Campionilor

Lobonţ la 30 de ani: Vreau ca Dinamo să ocupe un loc de unde poate spera la Liga Campionilor

"Cu toate că am schimbat prefixul, nu am niciun motiv de supărare, ba din contră. Mă bucur că sunt bine şi îmi doresc să fiu în continuare sănătos, atât eu, cât şi familia mea. Am avut până acum o viaţă plină de realizări, între care cea mai mare este cu siguranţă fiul meu Cristian Andrei, şi sper ca viitorul să îmi aducă cel puţin tot atâtea bucurii. Ştiu că toţi iubitorii fotbalului aşteaptă din partea noastră să facem o figură frumoasă la Euro şi le promit că vom da tot pe teren ca să obţinem o calificare istorică. Suporterilor dinamovişti le spun că ne dorim un retur de excepţie, care să ne aducă pe un loc în clasament de unde să putem spera la o calificare în Liga Campionilor. Important este să fim cu toţii sănătoşi!", a declarat Lobonţ.

De asemenea, site-ul suporterilor echipei Fiorentina l-a felicitat pe Lobonţ la împlinirea a 30 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici