Lobonţ şi Piţ au jucat câte o repriză pentru AS Roma într-un meci amical cu Cisco

Formaţia AS Roma, la care evoluează românii Bogdan Lobonţ şi Adrian Piţ, a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (1-0) echipa Cisco, din liga a patra italiană, într-un meci amical disputat pe stadionul Flaminio, informează tuttosport.com.

17 afișări
Imaginea articolului Lobonţ şi Piţ au jucat câte o repriză pentru AS Roma într-un meci amical cu Cisco

Bogdan Lobonţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost înscrise de Menez '26 şi Julio Baptista '54, '76.

Adrian Piţ a fost titular în linia defensivă a formaţiei din Serie A, el evoluând până la finalul primei reprize. În partea a doua a jocului, poarta echipei AS Roma a fost apărată de Lobonţ.

La AS Roma a jucat, în repriza a doua, şi Luca Toni, împrumutat grupării italiene în această săptămână de către Bayern Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici