Lobonţ va fi operat după accidentarea din meciul cu Gloria Bistriţa

Portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobonţ, va fi supus unei intervenţii chirurgicale după accidentarea suferită în meciul câştigat, scor 5-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa.

27 afișări
Imaginea articolului Lobonţ va fi operat după accidentarea din meciul cu Gloria Bistriţa

Lobonţ va fi operat după accidentarea din meciul cu Gloria Bistriţa (Imagine: Mediafax Foto)

Lobonţ a fost supus unui RMN, în urma căruia s-a constatat că jucătorul a suferit o entorsă la genunchiul drept şi ruptură la ligamentul încrucişat anterior.

Jucătorul va fi supus unei intervenţii chirurgicale iar, conform primelor estimări, el ar urma să rateze tot sezonul.

În minutul 80 al meciului cu Gloria, Lobonţ s-a accidentat, iar Marius Niculae a intrat in poartă, deoarece Dinamo efectuase cele trei schimbări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici