Locurile „VIP” găsite de doi suporteri la meciul Goztepe - Beşiktaş. De unde au privit jocul

Stadionul lui Goztepe, Gürsel Aksel din Izmir, a fost inaugurat weekend-ul trecut, în meciul cu Beşiktaş. Fanii au umplut arena de 25.035 de locuri, iar câţiva dintre ei, care nu au prins bilete, l-au văzut de pe acoperişul stadionului.

600 afișări
Imaginea articolului Locurile „VIP” găsite de doi suporteri la meciul Goztepe - Beşiktaş. De unde au privit jocul

Sursa: Twitter

La mijlocul primei reprize, camerele de filmat au surprins doi suporteri pe acoperiş, în timp ce făceau cu mâna celorlalţi fani de pe stadion. Deocamdată Goztepe nu a emis vreun comunicat cu privire la modul în care au ajuns aceştia acolo şi cum sau dacă au fost daţi jos până la finalul partidei.

Goztepe a câştigat primul meci de pe noul stadion, cu 2-1. Halil Akbunar, minutul 25, şi Celso Borges, minutul 25+2, au marcat pentru gazde, în timp ce pentru fosta campioană a Turciei a punctat Burak Yilmaz, minutul 38.

Goztepe ocupă locul 8 în prima ligă turcă, 29 de puncte, iar Beşiktaş se situează cu o poziţie mai sus, cu 30 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici