LPF cere CCA să analizeze prestaţia arbitrilor şi să anunţe sancţiunile dictate

Liga Profesionistă de Fotbal a cerut, marţi, Comisie Centrale a Arbitrilor să analizeze prestaţia arbitrilor şi comunice sancţiunile pe care le va aplica în cazul celor care au greşit la partidele din Liga I, informează site-ul oficial al LPF.

69 afișări
Imaginea articolului LPF cere CCA să analizeze prestaţia arbitrilor şi să anunţe sancţiunile dictate

LPF cere CCA să analizeze prestaţia arbitrilor şi să anunţe sancţiunile dictate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

LPF şi-a manifestat nemulţumirea faţă de calitatea arbitrajelor din ultimele etape de campionat şi a cerut analizarea prestaţiilor brigăzilor de arbitri.

LPF a mai precizat că arbitrajele din ultimele etape ale Ligii I au fost "departe de pretenţiile unui fotbal profesionist".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici