Negoiţă: Steaua s-a apucat să transfere arbitri

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, luni, că Steaua a început să transfere arbitri, făcând referire la centralul Iulian Dima, care, în opinia sa, a avantajat marea rivală la meciul de la Galaţi cu Oţelul, încheiat cu scorul de 1-1.

136 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Steaua s-a apucat să transfere arbitri

Ionut Negoita (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Dacă trebuie al 25-lea titlu, trebuie, ce să facem? Aseară a fost un lucru extrem de evident. Nu prea îmi place să comentez lucrurile care sunt evidente. Eu tot caut jucători să întăresc echipa, dar îmi dau seama că îi caut degeaba, pentru că Steaua ne-o ia înainte cu transferurile, dar ei s-au apucat să transfere arbitri. Mă gândesc că e un nou trend. Îmi dau seama că pe teren jucătorii nu mai contează. Şi ai mei vor să facă o surpriză, vor să ducă la CCA un tricou pentru domnul Dima, un tricou al Stelei, să vedem ce număr o să-i pună. Mi s-a părut interesantă ideea. E trist ce se întâmplă", a spus Negoiţă, la Sport.ro.

Steaua a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I. Golurile au fost marcate de Tudorie '77 pentru gazde şi Varela '38 pentru Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici