Luana, fiica lui Mircea Rednic, îl ameninţă pe Florin Prunea că îl va da în judecată

Pleacarea lui Mircea Rednic de la Dinamo, la începutul acestei veri, a fost o lovitură atât pentru tehnicianul în vârstă de 57 de ani, cât şi pentru o parte dintre suporterii "câinilor".

278 afișări
Imaginea articolului Luana, fiica lui Mircea Rednic, îl ameninţă pe Florin Prunea că îl va da în judecată

Luana, fiica lui Mircea Rednic, îl ameninţă pe Florin Prunea că îl va da în judecată

În plus, venirea antrenorului Eugen Neagoe în funcţia rămasă liberă după demiterea "Puriului" a aprins şi mai mult conflictul fanilor cu cei din conducerea grupării din Ştefan cel Mare.

Începutul de sezon a fost unul dramatic pentru Dinamo. A pierdut în primele două etape, iar Eugen Neagoe, în urma presiunii şi tensiunii, a suferit un stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară resuscitat în minutul 25 al partidei cu Universitatea Craiova din a doua etapă a Ligii 1, scor 0-2.

Povestea a continuat, iar reacţiile au curs în lanţ. Actualul preşedinte al lui Dinamo, Florin Prunea, l-a acuzat pe Mircea Rednic, pe care îl consideră vinovat pentru înverşunarea suporterilor, dar a precizat şi că: "Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane".

În urma acestor declaraţii, fiica lui Rednic, Luana, a luat şi ea atitudine şi a postat pe contul ei de socializare un document în care este menţionată suma pe care a primit-o de la Dinamo şi l-a ameninţat pe Florin Prunea că îl va da în judecată pentru acuzaţiile defăimătoare la adresa ei şi a tatălui ei.

"Acestea sunt ''sutele de mii de euro'' despre care cineva declara cu atata convingere ca ar fi intrat in contul firmei mele.
E posibil sa dezamagesc pe unii dar incasarile pentru toata perioada de 7 luni insumeaza 5.835€ net.

Cum a “sifonat" tata clubul Dinamo:
- a imprumutat succesiv cu sumele de 200 000€ ,100 000€ respectiv 50 000€;
- a renuntat la 3 luni de salariul;
- a dat prime catre jucatori din propriul buzunar in valoare de 60 000€.

(Toate aceste sume se pot dovedi prin acte si martori)

Imi poate explica cineva unde este ''capuseala'' si ''jaful armat'' facut de mine si de tatal meu?

P.S. Legat de acuzatiile ce mi se aduc cu transferul lui Salomao, le voi lamuri si pe acestea cu dovezi la tribunal!", a scris Luana, pe pagian ei de Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici