Lublin – CSM Bucureşti 19-28, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti s-a impus, duminică, cu scorul de 28-19, în faţa echipei Lublin, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.

417 afișări
Imaginea articolului Lublin – CSM Bucureşti 19-28, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

Lublin – CSM Bucureşti 19-28, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

În prima jumătate a partidei, CSM Bucureşti a condus cu 17-10, în cea de-a doua repriză bucureştencele marcând încă 11 puncte.

Cea mai bună marcatoare de la CSM Bucureşti a fost jucătoarea din Muntenegru, Itana Grbic. S-au mai remarcat şi Crina Pintea şi Cristina Neagu.

Cristina Neagu a revenit pe teren pentru prima dată de la ultimul meci oficial care a avut loc la data de 12 decembrie 2018. Atunci, în timpul partidei dintre România şi Ungaria, Neagu a suferit o accidentare gravă.

De cealaltă parte, cea mai bună marcatoare a fost Gega Marta.

În clasamentul grupei B, CSM Bucureşti este lider, cu 7 puncte. Pe locul doi se află Rostov-Don, cu un total de 5 puncte. Esbjerg se află pe locul 3, cu 4 puncte, iar pe ultimul loc se află Lublin, fără niciun punct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici