Lucas: Camelia Potec este în vacanţă, vom vedea ce va decide în privinţa carierei

Antrenorul Philippe Lucas, care o pregăteşte şi pe înotătorea Camelia Potec, a declarat, marţi, că sportiva română este în vacanţă şi trebuie să fie liniştită pentru a decide apoi dacă se retrage din activitate sau continuă să concureze, informează rmc.fr.

34 afișări
Imaginea articolului Lucas: Camelia Potec este în vacanţă, vom vedea ce va decide în privinţa carierei

Lucas: Camelia Potec este în vacanţă, vom vedea ce va decide în privinţa carierei (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

"Deocamdată, Camelia este în vacanţă şi o las în pace, are nevoie de linişte, vom vedea ce va decide", a declarat Lucas.

În iulie, Camelia Potec afirmase că, după Campionatele Europene din luna august, va decide dacă se retrage din activitate.

"Sper ca aceia care spun că vor să îmi continui cariera să spună din inimă că doresc să mă mai vadă în competiţii şi să mai câştig medalii, pentru că sunt sigură că nu toţi îşi doresc ceea ce spun. Decizia îmi aparţine şi pot spune cu siguranţă că în data de 15 august, când este şi ziua fratelui meu, voi intra în vacanţă, mă voi relaxa cel puţin două luni de zile, dacă nu trei luni. Dacă voi hotărî să continui nu va fi doar pentru un an, ci pentru cel puţin doi, pentru că nu te poţi retrage cu un an înainte de Jocurile Olimpice. Decizia va fi mult mai grea. Am nevoie de linişte şi de refacere, iar, în primul rând, am nevoie să stau aproape de familie şi de prieteni, pentru că acest lucru este cel mai greu pentru mine", a spus campiona olimpică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici