Lucescu: Cu siguranţă Mutu va juca dacă este sănătos

Antrenorul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a declarat, luni, că atacantul Adrian Mutu va juca în mod sigur în partidele primei reprezentative cu Franţa şi Austria dacă este sănătos.

15 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Cu siguranţă Mutu va juca dacă este sănătos

Lucescu: Cu siguranţă Mutu va juca dacă este sănătos (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Am auzit că ar avea ceva probleme musculare. Vom vedea cum se prezintă astăzi şi mâine. Dacă este sănătos cu siguranţă va juca", a spus Lucescu.

Adrian Mutu a fost rezervă la meciul echipei Fiorentina cu Palermo, scor 1-0, din cadrul etapei a II-a a campionatul Italiei, antrenorul Cesare Prandelli afirmând că atacantul român a acuzat unele probele musculare.

Răzvan Lucescu este de părere că Adrian Mutu poate trece peste problemele legate de hotărârea TAS prin care este obligat să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

"Mi-e greu să vorbesc despre un subiect în care nu sunt implicat, însă ştiu că este foarte greu penrtru el. Nu mi se pare o decizie corectă şi cred că este un act de răzbunare din partea clubului Chelsea. Sper totuşi într-o rezolvare a acestei situaţii. Mie Mutu mi s-a părut foarte motivat. Mai ales că el a trecut şi prin alte momente grele şi a reuşit să-şi revină. Nu sunt mulţi jucători ca el", a precizat antrenorul echipei naţionale.

Echipa naţională a României întâlneşte reprezentativele Franţei (5 septembrie, ora 22.00, Saint-Denis) şi Austriei (9 septembrie, ora 20.45, Bucureşti), în grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2010, zona Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici