Lucescu: Dacă austriecii ne vor pune în dificultate, o vor face numai din vina noastră

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Mogoşoaia, că naţionala Austriei este o echipă puţin tehnică, dar disciplinată, o formaţie care va putea să pună în dificultate reprezentativa României numai din vina "tricolorilor".

22 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Dacă austriecii ne vor pune în dificultate, o vor face numai din vina noastră

Lucescu: Dacă austriecii ne vor pune în dificultate, o vor face numai din vina noastră

"Austria este o echipă disciplinată, joacă 4-4-1-1, preferă baloanele lungi şi se luptă pentru a doua minge venită pe respingere. Este o echipă relativ nouă, dar care nu are valoarea tehnică care să îi dea posibilitatea să lupte cu gândul la victorie. Dacă ne vor pune în dificultate, o vor face numai din vina noastră", a spus Lucescu.

Tehnicianul român a vorbit şi despre posibilele schimbări din echipa României, faţă de meciul de la Paris: "Meciul de la Paris a fost unul epuizant din punct de vedere fizic şi e nevoie de un suflu proaspăt".

Meciul România - Austria, din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, va avea loc, miercuri, de la ora 20.45, pe Stadionul Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici