Lucescu: Dacă tatăl meu mă va consulta în privinţa Şahtiorului, atunci ne sfătuim şi de naţională

Noul antrenor al echipei naţionale, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că se va consulta cu tatăl său, Mircea Lucescu, doar dacă acesta se va sfătui cu el şi despre echipa sa de club, Şahtior Doneţk.

11 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Dacă tatăl meu mă va consulta în privinţa Şahtiorului, atunci ne sfătuim şi de naţională

Lucescu: Dacă tatăl meu mă va consulta în privinţa Şahtiorului, atunci ne sfătuim şi de naţională

"Dacă el se va consulta cu mine în privinţa Şahtiorului, poate mă voi consulta şi eu cu el în privinţa naţionalei", a precizat Răzvan Lucescu.

Tehnicianul a mai spus că se simte onorat de numirea sa în funcţia de selecţioner, însă consideră că are o responsabilitate uriaşă: ""Este o mare onoare pentru mine să fiu selecţioner la echipa naţională, dar sunt conştient că este şi o mare responsabilitate. Pot să spun că şi dacă nu s-ar fi decis ca eu să fiu antrenor al echipei naţionale mi-aş fi continuat fericit şi cu aceeaşi pasiune meseria mea. Eu am fost sigur că voi fi antrenorul echipei naţionale abia ieri, la ora 15.00".

Răzvan Lucescu a adăugat că el va trebui să-i coordoneze pe jucători şi să-i motiveze să evolueze la echipa naţională. "Cred că deja mi-am făcut o idee. Întotdeauna este nevoie să discuţi cu jucătorul, pentru că este nevoie de o implicare totală a jucătorului. Este nevoie să poţi să-i deschizi sufletul şi să vină cu foarte mult entuziasm, conştient că este implicat şi că are un rol foarte mare în obţinerea unor succese. Cei care trebuie să dicteze la echipa naţională este de fapt grupul de jucători. Nu unul sau altul. Eu trebuie să ştiu foarte bine să-i coordonez pe aceştia şi să-i fac să se implice", a afirmat Lucescu.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici