Lucescu: Putem învinge pe oricine, chiar şi pe Werder Bremen

Antrenorul român al echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat că formaţia pe care o pregăteşte poate învinge orice grupare, deci şi pe adversara din finala Cupei UEFA, Werder Bremen, după ce a trecut în această competiţie de ŢSKA Moscova, Tottenham, Olympique Marseille şi Dinamo Kiev.

12 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Putem învinge pe oricine, chiar şi pe Werder Bremen

Lucescu: Putem învinge pe oricine, chiar şi pe Werder Bremen (Imagine: Mediafax Foto/ AFP)

Lucescu a precizat că traseul din Cupa UEFA a redat încrederea jucătorilor echipei Şahtior Doneţk. "Toată echipa şi-a recâştigat încrederea, a început să aibă evoluţii bune, chiar spectaculoase, şi cred că merităm să fim în această finală după ce am eliminat formaţii de calibrul lui ŢSKA Moscova, Tottenham Hotspur, Marseille şi Dinamo Kiev. După aceste patru echipe cred că putem învinge pe oricine, chiar şi pe Werder Bremen", a spus Lucescu, citat de site-ul uefa.com.

Tehnicianul român consideră că evoluţiile jucătorilor cu experienţă de la Şahtior au determinat traseul bun din cupele europene.

"Pregătirile noastre dinaintea sezonului au fost bune, noii jucători fiind integraţi în echipă. Greşeala mea a fost folosirea jucătorilor nou veniţi de la începutul meciurilor. Era ceva în neregulă cu noi: eram campioni en-titre dar nu jucam ca şi cum am fi fost. Am fost şi ghinionişti, am primit nişte goluri incredibile atunci când dominam. Dar pentru că dominam, nu mi-am pierdut încrederea. Am fost întotdeauna încrezător că echipa îşi va reveni şi va evolua din nou ca anul trecut. Am introdus câţiva dintre jucătorii vechi, jucătorii mei, care ştiau organizarea noastră şi au început să recupereze puncte", a mai spus Lucescu.

Şahtior Doneţk întâlneşte, miercuri, de la 21.45, formaţia din Germania Werder Bremen, pe stadionul Şukru Saracoglu, din Istanbul, în ultima finală a Cupei UEFA, competiţia urmând să se numească, din sezonul viitor, Europa League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici