Ludovic Orban: "Este exclusă o concesionare gratuită a stadionului Giuleşti"

Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, miercuri, că este exclusă o concesionare gratuită a stadionului Giuleşti, precizând că preluarea arenei de FC Rapid SA se va face numai în schimbul unei sume de bani şi a unor garanţii de investiţii în consolidare.

4 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: "Este exclusă o concesionare gratuită a stadionului Giuleşti"

Ludovic Orban: "Este exclusă o concesionare gratuită a stadionului Giuleşti"

Orban susţine că negocierile dintre Ministerul Transporturilor şi gruparea giuleşteană nu sunt blocate, dar admite că sunt anumite puncte în care cele două părţi au opinii diferite.

Ministrul nu a dorit să dezvăluie suma solicitată clubului Rapid şi nici care sunt piedicile care îngreunează în acest moment derularea negocierilor. "Nu vă pot spune suma. Şi nu vreau să intru în detalii privind negocierile. Eu am solicitat echipei Ministerului o bună reprezentare în dialogul cu clubul Rapid, dar în acelaşi timp nici să nu blocheze negocierile. Pentru că această concesionare are ca obiectiv şi realizarea lucrărilor de consolidare care sunt necesare", a adăugat oficialul Ministerului Transporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici