Luis Ali, noul fotbalist al lui FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a reușit transferul bolivianului Luis Ali (24 de ani).

2 afișări

Site-ul oficial al FC Hermannstadt anunță mutarea lui Luis Ali. Mijlocașul a semnat din postura de jucător liber de contract cu sibienii. Ultima dată a evoluat pentru Ponte Preta, liga a doua în campionatul Braziliei.

”Începând de astăzi, Luis Ali face parte din familia FCH. Jucătorul în vârstă de 24 ani are dublă cetăţenie, boliviană şi spaniolă şi vine din Brazilia, de la echipa de Liga 2 - Ponte Preta. Luis Ali evoluează în echipa naţională a Boliviei, iar ultimul meci în care a evoluat a fost în iunie 2018.

Fotbalistul poate evolua pe poziția de #mijlocaș lateral, dar poate juca şi ca al doilea vârf.

Bine ai venit!”, se anunță în comunicatul oficial al clubului sibian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici