Luis Aragones a semnat cu Fenerbahce

Tehnicianul Luis Aragones, care a câştigat Campionatul European cu naţionala Spaniei luna trecută, a semnat, sâmbătă, un contract pe doi ani cu gruparea turcă Fenerbahce.

49 afișări
Imaginea articolului Luis Aragones a semnat cu Fenerbahce

Luis Aragones a semnat cu Fenerbahce (Imagine: Mediafax/AFP)

"Luis Aragones a devenit de-al nostru pentru doi ani, dar sper că după această perioadă vom semna prelungirea contractului. Îl felicit pentru succesul obţinut la Campionatul European. Nu a fost uşor să aducem un antrenor atât de important la Fenerbahce", a declarat preşedintele clubului din Istanbul, Aziz Yildirim, citat de ajansspor.com.

Luis Aragones a spus că îi va fi dor de naţionala Spaniei, dar va face tot ce îi va sta în puteri la Fenerbahce. "Ştiu că am venit la o echipă foarte puternică şi de calitate", a adăugat el.

Aragones, în vârstă de aproape 70 de ani, îi succede la Fenerbahce brazilianului Zico, care a câştigat cu echipa din Istanbul campionatul Turciei şi Supercupa Turciei în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici