Luis Aragones, cel mai bun selecţioner în 2008

Fostul antrenor al naţionalei Spaniei, Luis Aragones, a fost desemnat cel mai bun selecţioner în anul 2008 de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului, se arată într-un clasament publicat vineri pe site-ul oficial al IFFHS.

17 afișări
Imaginea articolului Luis Aragones, cel mai bun selecţioner în 2008

Luis Aragones, cel mai bun selecţioner în 2008 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aragones, care a câştigat anul trecut titlul european cu naţionala iberică, a adunat 252 de puncte şi i-a devansat pe Guus Hiddink şi Fatih Terim.

Primele zece locuri în ierarhia celor mai buni selecţioneri în anul 2008 sunt ocupate de următorii tehnicieni:

1. Luis Aragones (Spania) 252 puncte

2. Guus Hiddink (Rusia) 145

3. Fatih Terim (Turcia) 72

4. Sergio Daniel Batista (Argentina - lot olimpic) 62

5. Joachim Low (Germania) 48

6. Hassan Shehata (Egipt) 46

7. Fabio Capello (Anglia) 38

8. Gerardo Daniel Martino (Paraguay) 36

9. Carlos Dunga (Brazilia) 24

10. Marcello Lippi (Italia) 18.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici