Luis Suarez cere să fie lăsat să meargă la Arsenal: "Liverpool să onoreze înţelegerea pe care am avut-o anul trecut"

Atacantul uruguayan Luis Suarez le-a cerut oficialilor clubului FC Liverpool, într-un interviu acordat miercuri pentru Daily Telegraph şi The Guardian, să-l lase să se transfere la echipa Arsenal Londra, care a făcut o ofertă de 40 de milioane de euro pentru el.

239 afișări
Imaginea articolului Luis Suarez cere să fie lăsat să meargă la Arsenal: "Liverpool să onoreze înţelegerea pe care am avut-o anul trecut"

Luis Suarez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt acuzat că nu sunt loial clubului şi nu îl respect, dar anul trecut am avut oportunitatea de a mă transfera la un mare club european şi am decis să rămân. Atunci am făcut o înţelegere cu Liverpool ca în cazul în care nu ne vom califica în Liga Campionilor să mă lase să plec. În sezonul trecut am dat tot ce am avut mai bun, dar nu a fost suficient. Acum cer clubului Liverpool să onoreze înţelegerea pe care am avut-o anul trecut. Am 26 de ani şi vreau să joc în Liga Campionilor. Am această posibilitate şi nu vreau să-mi scape", a spus Suarez.

Luis Suarez a fost achiziţionat de FC Liverpool în ianuarie 2011 de la Ajax Amsterdam pentru 22,8 milioane de lire sterline. Internaţionalul uruguayan mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici