Lupescu: Dragomir juca barbut şi table pe bani în avionul naţionalei

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a povestit, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, juca table şi barbut pe bani în avionul care transporta delegaţia României din turneul din SUA din 2006.

25 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Dragomir juca barbut şi table pe bani în avionul naţionalei

Lupescu: Dragomir juca barbut şi table pe bani în avionul naţionalei (Imagine: Mediafax Foto)

"În turneul din America al echipei naţionale, când ne întorceam de la Chicago, eram într-un avion al companiei Air France, un drum de 8-9 ore, când domnul Dragomir a scos cutia de table şi a jucat barbut şi table pe bani cu anumite persoane. Nu erau persoane din anturajul echipei sau din conducerea federaţiei, erau alte persoane, chiar şi suporteri ai naţionalei. Am avut noi reclamaţii din partea conducerii echipajului avionului pentru că domnul Dragomir ţipa, înjura, făcea gălăgie, iar lumea din avion nu se putea odihni. Am înghiţit atunci, am tăcut şi nu am spus nimic, dar nu se mai poate", a povestit Lupescu într-o conferinţă de presă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici