Lupescu: Nu se pune problema ca Răzvan să antreneze în paralel o echipă de club şi naţionala

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat că nu se pune problema ca selecţionerul Răzvan Lucescu să pregătească în paralel echipa naţională a României şi o formaţie de club, informează prosport.ro.

15 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Nu se pune problema ca Răzvan să antreneze în paralel o echipă de club şi naţionala

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Am vorbit deja de câteva zile cu Răzvan despre o astfel de situaţie, nu se pune problema ca el să pregătească o echipă de club şi echipa naţională în paralel. Mie nu-mi plac jumătăţile de măsură şi oricum avem foarte multă treabă în această perioadă, mai ales că am înfiiinţat şi lotul U23", a spus Lupescu.

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni, că noul antrenor al campioanei României va fi din străinătate, dar şi-ar dori ca selecţionerul Răzvan Lucescu să ajute echipa ialomiţeană timp de cinci luni, până la găsirea unei "soluţii optime" pentru postul de tehnician.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici