Lupescu va fi delegat UEFA la partida FK Ventspils - FC Zurich

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, va fi delegat UEFA la partida dintre echipa letonă FK Ventspils şi formaţia elveţiană FC Zurich, din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al forului european.

55 afișări
Imaginea articolului Lupescu va fi delegat UEFA la partida FK Ventspils - FC Zurich

Lupescu va fi delegat UEFA la partida FK Ventspils - FC Zurich (Imagine: Mediafax Foto)

Întâlnirea se va disputa la 19 august, de la ora 21.45.

De asemenea, Dumitru Mihalache şi Ionel Piscanu au fost desemnaţi ca delegaţi UEFA la meciuri din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, care se vor disputa la 20 august.

Mihalache va fi observator la partida dintre echipa azeră FK Baku şi formaţia elveţiană FC Basel, care va începe la ora 18.00, iar Piscanu a fost delegat la întâlnirea dintre echipa cehă Slavia Praga şi formaţia sârbă Steaua Roşie Belgrad, care va avea loc de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici