Maftei: Nu s-a terminat totul

Fundapul rapidist Vasile Maftei a recunoscut că Rapid a evoluat slab în partida cu VfL Wolfsburg din prima manşă a turului I al Cupei UEFA, dar a precizat că pentru moment calificarea în grupele Cupei UEFA nu este pierdută.

10 afișări
Imaginea articolului Maftei: Nu s-a terminat totul

Maftei: Nu s-a terminat totul (Imagine: Mediafax Foto)

"La Wolfsburg suntem conştienţi că am făcut un meci prost, dar asta e. După fiecare înfrângere antrenorul a venit în vestiar, a dat mâna cu noi şi ne-a spus: «Am pierdut un meci, nu s-a terminat totul. Avem şanse şi la campionat şi în Cupa UEFA», dar nu ne-a certat. Presiune la Rapid a fost tot timpul. De altfel la toate echipele mari, şi la Steaua, şi la Dinamo este presiunea obiectivelor şi a performanţei", a precizat Maftei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici