Magic Johnson o susţine pe Hillary Clinton la preşedinţia SUA

Fostul baschetbalist Earvin Magic Johnson şi-a declarat susţinerea pentru Hillary Clinton, care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia SUA, la alegerile din 2016, informează L'Equipe.

85 afișări
Imaginea articolului Magic Johnson o susţine pe Hillary Clinton la preşedinţia SUA

Magic Johnson o susţine pe Hillary Clinton la preşedinţia SUA (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Simt că Hillary Clinton va fi un mare preşedinte pentru americani şi se va asigura că toată lumea se va putea exprima. Ea se va lupta pentru săraci, pentru clasa de mijloc şi pentru tineri. Familiile cu venituri modeste, tinerii, latinii, afro-americanii şi toate minorităţile ar trebui să fie emoţionate ca mine de această candidatură", a scris fosta vedetă din NBA, pe contul său de Twitter.

Hillary Clinton, fostă primă Doamnă, apoi senator de New York şi secretar de Stat în primul mandat al lui Barack Obama, şi-a anunţat, duminică, pe site-ul de campanie HillaryClinton.com, candidatura la preşedinţia Statelor Unite. Ea ar putea deveni prima femeie preşedinte al SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici