Magnus Johansson, demis de la CSM Bucureşti! EXCLUSIV Prosport | Cine l-ar putea înlocui pe banca "Tigroaicelor"

Magnus Johannson (48 de ani), antrenorul suedez al CSM Bucureşti, a fost demis către conducere. Două înfrângeri consecutive i-au fost fatale lui Johansson, cu CM Râmnicu Vâlcea (în campionat) şi cu Bietigheim (în Liga Campionilor). Adi Vaslie va asigura interimatul, scrie TelekomSport.

1382 afișări
Imaginea articolului Magnus Johansson, demis de la CSM Bucureşti! EXCLUSIV Prosport | Cine l-ar putea înlocui pe banca "Tigroaicelor"

BREAKING Magnus Johansson, demis de la CSM Bucureşti! EXCLUSIV Prosport | Cine l-ar putea înlocui pe banca "Tigroaicelor"

Acesta le va conduce de pe bancă pe "Tigroaice" la următorul meci din Liga Campionilor, contra celor de la Kristiansand, în a treia etapă a grupelor Ligii Campionilor. Mandatul lui Magnus Johansson la CSm Bucureşti s-a încheiat după mai puţin de trei luni şi jumătate. Suedezul venise la fosta câştigătoare a Ligii Campionilor în luna iulie, când a semnat un contract pe doi ani.

Din informaţiile ProSport, următorul antrenor al CSM Bucureşti va fi unul din spaţiul ex-iugoslav.

Nordicul Johansson este al optulea antrenor schimbat de CSM din februarie 2014 până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici