Managerul lui Everton, după înfrângerea împotriva lui Manchester City: Un penalty ca o farsă

Managerul lui Everton, Sean Dyche, consideră că împotriva echipei sale s-a dat un penalty pe nedrept în meciul cu Manchester City.

103 afișări
Imaginea articolului Managerul lui Everton, după înfrângerea împotriva lui Manchester City: Un penalty ca o farsă

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Managerul lui Everton, Sean Dyche, a catalogat regulile privind henţul ca fiind o farsă după un penalty acordat împotriva echipei sale în repriza a doua din înfrângerea cu 1-3 în Premier League în faţa lui Manchester City, miercuri, relatează Reuters.

Amadou Onana s-a aruncat pentru a încerca să blocheze un şut al lui Nathan Ake de la City. Mingea a lovit braţul lui Onana de la mică distanţă, iar arbitrul John Brooks a indicat punctul cu var după ce i s-a spus de către arbitrul asistent.

VAR a ales să nu anuleze decizia, iar Julian Alvarez a transformat penalty-ul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici