Manchester City pregăteşte o ofertă record pentru Berbatov: 40 de milioane de euro

Gruparea Manchester City pregăteşte o ofertă record pentru Anglia de 40 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe atacantul echipei Tottenham Hotspur, Dimităr Berbatov.

9 afișări
Imaginea articolului Manchester City pregăteşte o ofertă record pentru Berbatov: 40 de milioane de euro

Manchester City pregăteşte o ofertă record pentru Berbatov: 40 de milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

Patronul clubului din Manchester, Thaksin Shinawatra, şi-a dat deja acordul pentru aducerea bulgarului, informează Sunday Mirror.

Berbatov mai este dorit de Manchester United şi Chelsea, însă tehnicianul Sven-Goran Eriksson, de la Manchester City, este încrezător că gruparea sa are mai multe şanse să îl achiziţioneze pe atacant. La Manchester City evoluează Martin Petrov, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Berbatov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici