Manchester City s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

  • Manchester City s-a calificat marţi seara în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
  • A trecut de Borussia Munchengladbach cu scorul general de 4-0, după cele două manşe din optimi.
158 afișări
Imaginea articolului Manchester City s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

După ce în tur, câştigaseră cu 2-0 în „deplasarea” de pe Puskás Aréna din Budapesta, cetăţenii şi-au adjudecat şi manşa a doua, cu acelaşi scor, 2-0. City a controlat jocul de la un capăt la altul şi chiar dacă a început cu Gabriel Jesus şi Sergio Aguero pe bancă, viteza jocului nu a avut de suferit.

De Bruyne a deschis scorul în minutul 12 cu un şut din afara careului, mingea ricoşând din bară în poartă. Cu această reuşită Kevin De Bruine ajunge la 25 de goluri marcate din afara careului, în toate competiţiile, în culorile lui City.

Peste doar 6 minute, Ilkay Gundogan a majorat la 2-0, cu un şut din careu, din poziţie unu la unu, după o pasă primită de la Phil Foden. Cu reuşita lui Gundogan, City a ajuns la al 8-lea sezon consecutiv în care depăşeşte 100 de goluri marcate într-un sezon, în toate competiţiile.

Trupa condusă de Pep Guardiola rămâne în cursă pentru realizarea unei performanţe nereuşite până acum niciodată de o echipă engleză, şi anume câştigarea tuturor celor patru trofee puse în joc într-un sezon, Premier League, Champions League, FA Cup and League Cup.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici